Restaurace Goldie

Restaurace Goldie hotelu Nautilus se v průběhu uplynulých let stala jednou z nejlépe hodnocených a velmi vyhledávaných restaurací v České republice. Díky Vašemu hlasování a Vaší přízni byla restaurace ohodnocena v Maurerově výběru Grand Restaurant jako 10. nejlepší v České republice. V Goldie, která se nachází v přízemní části hotelu Nautilus se zaměřujeme na českou i mezinárodní kuchyni v odlehčeném a moderním pojetí při použití regionálních a vždy čerstvých surovin. Díky vysokým stropům, velkým zrcadlům a bohaté výzdobě interiéru od místních řemeslníků a známých českých umělců včetně Olbrama Zoubka, skýtá jedinečný výhled na Žižkovo náměstí a jeho historické budovy. V letních měsících je součástí restaurace malá terasa s fascinující atmosférou historického centra.

Jídelní lístek   |   Vinný + Nápojový Lístek


Šéfkuchař Martin Svatek

Dovolte mi, abych Vás co nejsrdečněji přivítal v restauraci Goldie. Naše kuchyně se zaměřuje na českou gastronomii v moderním a odlehčeném pojetí. Používáme regionální a vždy čerstvé suroviny, s nimiž pracujeme poctivě a s láskou.

Naše filozofie lze popsat ve třech bodech: Návrat k přírodě, Úcta ke zdraví a rozumu a Svoboda myšlenek.

Na českou kuchyni se zaměřuji po celou svou kariéru a jako člen Národního týmu asociace kuchařů a cukrářů České republiky jsem měl možnost nahlédnout pod pokličku kuchyní z různých koutů světa a ty nejlepší myšlenky a nápady přivést za Vámi do Tábora. 
 
Budu jedině rád, když si se mnou o jídle popovídáte nebo se přijdete přímo do kuchyně podívat. Velice rád Vás tam přivítám..
 
Za tým restaurace Goldie
šéfkuchař Martin Svatek

Made with by Bookassist

Online rezervace