Restaurace Goldie

Restaurace Goldie hotelu Nautilus se v průběhu uplynulých let stala jednou z nejlépe hodnocených a velmi vyhledávaných restaurací v České republice. Díky Vašemu hlasování a Vaší přízni byla restaurace ohodnocena v Maurerově výběru Grand Restaurant jako 10. nejlepší v České republice. V Goldie, která se nachází v přízemní části hotelu Nautilus se zaměřujeme na českou i mezinárodní kuchyni v odlehčeném a moderním pojetí při použití regionálních a vždy čerstvých surovin. Díky vysokým stropům, velkým zrcadlům a bohaté výzdobě interiéru od místních řemeslníků a známých českých umělců včetně Olbrama Zoubka, skýtá jedinečný výhled na Žižkovo náměstí a jeho historické budovy. V letních měsících je součástí restaurace malá terasa s fascinující atmosférou historického centra.

Polední menu

Jídelní lístek Vinný + Nápojový Lístek


Šéfkuchař Vlasta Polák

Vážení a milí hosté, jsem velmi rád, že Vás nyní mohu co nejvřeleji přivítat jako šéfkuchař restaurace Goldie hotelu Nautilus. Jsem rodák z Tábora a po zkušenostech na české i zahraniční kuchařské scéně se vracím zpět s rodinou do rodného města. Tato restaurace byla vždy pro mě top v Táboře, především pro tu neskutečnou atmosféru celého hotelu, starého města a Žižkova náměstí na nějž je z restaurace dechberoucí výhled.

Moje vize a představa o dalším fungování restaurace Goldie je jasná,

navážu na odlehčenou kuchyni v moderním pojetí, která kromě gastronomického zážitku klade důraz na udržitelnost sezónních regionálních surovin. Moje životní krédo je pracovitost, poctivost a profesionální přístup ke všemua všem a tím bych se chtěl tady doma v Táboře v restauraci Goldie prezentovat..


Na brzkou viděnou v Goldie!
Vlasta Polák & tým hotelu Nautilus

Made with by Bookassist

Online rezervace