Restaurace Goldie
Restaurace Goldie hotelu Nautilus se v průběhu uplynulých let stala jednou z nejlépe hodnocených a velmi vyhledávaných restaurací v České republice. Díky Vašemu hlasování a Vaší přízni byla restaurace ohodnocena v Maurerově výběru Grand Restaurant jako 10. nejlepší v České republice. V Goldie, která se nachází v přízemní části hotelu Nautilus se zaměřujeme na českou i mezinárodní kuchyni v odlehčeném a moderním pojetí při použití regionálních a vždy čerstvých surovin. Díky vysokým stropům, velkým zrcadlům a bohaté výzdobě interiéru od místních řemeslníků a známých českých umělců včetně Olbrama Zoubka, skýtá jedinečný výhled na Žižkovo náměstí a jeho historické budovy. V letních měsících je součástí restaurace malá terasa s fascinující atmosférou historického centra.

Šéfkuchař Jan Horký
Nejvíce si pamatuji chutě a vůně z bezstarostného období mého života… dětství.
Toto období pro mne bylo natolik intensivní a inspirativní, že z něj dodnes hojně čerpám a snažím se celou tu náladu vyjádřit pokrmem, který připravuji tak, aby měl host po posledním soustu pocit „bezstarostného dětství“.
Pokrmy pro hosty vycházejí z vaření pro mou rodinu. Chci je, stejně jako Vás, naše hosty, co možná nejvíce hýčkat. Členové mé rodiny jsou nejupřímnější a zároveň nejpřísnější hodnotitelé. Inspiraci jsem nasával v mnoha koutech světa, abych se mohl rozvíjet a posouvat. V Goldie budu nabízet tradiční pokrmy v odlehčeném pojetí za použití čerstvých a převážně regionálních surovin v nejvyšší kvalitě.
Na brzkou viděnou v Goldie!
Honza Horký & tým hotelu Nautilus