Restaurace Goldie
Restaurace Goldie hotelu Nautilus se v průběhu uplynulých let stala jednou z nejlépe hodnocených a velmi vyhledávaných restaurací v České republice. V Goldie, která se nachází v přízemní části hotelu Nautilus se zaměřujeme na českou i mezinárodní kuchyni v odlehčeném a moderním pojetí při použití regionálních a vždy čerstvých surovin. Díky vysokým stropům, velkým zrcadlům a bohaté výzdobě interiéru od místních řemeslníků a známých českých umělců včetně Olbrama Zoubka, skýtá jedinečný výhled na Žižkovo náměstí a jeho historické budovy. V letních měsících je součástí restaurace malá terasa s fascinující atmosférou historického centra.
Kulinářský kalendář 2023:
Víkendové adventní speciality | 6-chodové silvestrovské menu
Otevírací doba restaurace Goldie:

Šéfkuchař Martin Košťál
Srdečně vás vítám v restauraci Goldie hotelu Nautilus. Společně s mými kolegy, si Vám dovoluji prezentovat nejen skvělé jídlo, ale i zážitek a skvostnou atmosféru, kterou nabízí naše restaurace Goldie. Při mé práci rád využívám snoubení surovin, kdy jednotlivé chody podávám například s asijskými či severskými prvky. Do pokrmů se snažím vkládat lehkost a hravost v souladu s pokorou k české gastronomii a jejím tradicím. Nakonec bych rád citoval jednoho anglického spisovatele, protože tímto citátem se snažím řídit jak v kuchyni, tak v mém životě: