Restaurace Goldie

Restaurace Goldie hotelu Nautilus se v průběhu uplynulých let stala jednou z nejlépe hodnocených a velmi vyhledávaných restaurací v České republice. V Goldie, která se nachází v přízemní části hotelu Nautilus se zaměřujeme na českou i mezinárodní kuchyni v odlehčeném a moderním pojetí při použití regionálních a vždy čerstvých surovin. Díky vysokým stropům, velkým zrcadlům a bohaté výzdobě interiéru od místních řemeslníků a známých českých umělců včetně Olbrama Zoubka, skýtá jedinečný výhled na Žižkovo náměstí a jeho historické budovy. V letních měsících je součástí restaurace malá terasa s fascinující atmosférou historického centra.

Polední menu

Jídelní lístek Vinný lístek

Kulinářský kalendář 2023:
Víkendové adventní speciality | 6-chodové silvestrovské menu

> Vánoční takeaway <


Otevírací doba restaurace Goldie:

Pondělí - Čtvrtek  |  7:00 - 22:00
Pátek  |  7:00 - 23:00
Sobota  |  8:00 - 23:00
Neděle  |  8:00 - 22:00

Rezervace: 380 900 901 | info@hotelnautilus.cz    
 
Nejste hosty hotelu Nautilus? A la carte/bufetová snídaně včetně sklenky prosecca za 290 Kč k dispozici každý den.

Šéfkuchař Martin Košťál

Srdečně vás vítám v restauraci Goldie hotelu Nautilus. Společně s mými kolegy, si Vám dovoluji prezentovat nejen skvělé jídlo, ale i zážitek a skvostnou atmosféru, kterou nabízí naše restaurace Goldie. Při mé práci rád využívám snoubení surovin, kdy jednotlivé chody podávám například s asijskými či severskými prvky. Do pokrmů se snažím vkládat lehkost a hravost v souladu s pokorou k české gastronomii a jejím tradicím. Nakonec bych rád citoval jednoho anglického spisovatele, protože tímto citátem se snažím řídit jak v kuchyni, tak v mém životě:


„BUĎ SÁM SEBOU. VŠICHNI OSTATNÍ JSOU UŽ ZABRANÍ“ - OSCAR WILDE

Teď už jen zbývá Vám popřát dobrou chuť a poděkovat za Vaši návštěvu. A brzy na shledanou!.
 
Martin Košťál & tým hotelu Nautilus

Made with by Bookassist