Restaurace Goldie

Restaurace Goldie hotelu Nautilus se v průběhu uplynulých let stala jednou z nejlépe hodnocených a velmi vyhledávaných restaurací v České republice. Díky Vašemu hlasování a Vaší přízni byla restaurace ohodnocena v Maurerově výběru Grand Restaurant jako 10. nejlepší v České republice. V Goldie, která se nachází v přízemní části hotelu Nautilus se zaměřujeme na českou i mezinárodní kuchyni v odlehčeném a moderním pojetí při použití regionálních a vždy čerstvých surovin. Díky vysokým stropům, velkým zrcadlům a bohaté výzdobě interiéru od místních řemeslníků a známých českých umělců včetně Olbrama Zoubka, skýtá jedinečný výhled na Žižkovo náměstí a jeho historické budovy. V letních měsících je součástí restaurace malá terasa s fascinující atmosférou historického centra.


Šéfkuchař Jan Horký

Vážení a milí hosté, v minulosti jsem v Goldie vařil s Národním týmem Asociace kuchařů a cukrářů ČR, jejímž jsem kapitánem. Jsem velmi rád, že Vás nyní mohu co nejvřeleji přivítat jako šéfkuchař restaurace Goldie hotelu Nautilus. Tato restaurace byla vždy mou srdeční záležitostí, především pro tu neskutečnou atmosféru celého hotelu, starého města a Žižkova náměstí, na nějž je z restaurace dechberoucí výhled.

Nejvíce si pamatuji chutě a vůně z bezstarostného období mého života… dětství.

Toto období pro mne bylo natolik intensivní a inspirativní, že z něj dodnes hojně čerpám a snažím se celou tu náladu vyjádřit pokrmem, který připravuji tak, aby měl host po posledním soustu pocit „bezstarostného dětství“.

Pokrmy pro hosty vycházejí z vaření pro mou rodinu. Chci je, stejně jako Vás, naše hosty, co možná nejvíce hýčkat.  Členové mé rodiny jsou nejupřímnější a zároveň nejpřísnější hodnotitelé. Inspiraci jsem nasával v mnoha koutech světa, abych se mohl rozvíjet a posouvat. V Goldie budu nabízet tradiční pokrmy v odlehčeném pojetí za použití čerstvých a převážně regionálních surovin v nejvyšší kvalitě.

Na brzkou viděnou v Goldie!
Honza Horký & tým hotelu Nautilus

Made with by Bookassist

Online rezervace