Restaurace Goldie



Restaurace Goldie v hotelu Nautilus si v průběhu let vybudovala reputaci jedné znejlépe hodnocených a vyhledávaných restaurací v jižních čechách.
 
Nachází se v přízemí hotelu Nautilus a specializuje se na českou i mezinárodní kuchyni, podávanou v moderním a odlehčeném stylu, využívající regionálních a vždy čerstvých surovin. S vysokými stropy, velkými zrcadly a působivou výzdobou od místních řemeslníků a známých českých umělců, včetně Olbrama Zoubka, nabízí restaurace jedinečný výhled na Žižkovo náměstí a jeho historické budovy.
 

Během letních měsíců můžete také posedět na malé terase, kde se mísí fascinující atmosféra historického centra s lahodnými chutěmi Goldie.

Polední menu

Jídelní lístek Vinný lístek


Otevírací doba restaurace Goldie:

Pondělí - Úterý  |  7:00 - 21:00
Středa - Čtvrtek  |  7:00 - 22:00
Pátek  |  7:00 - 22:30
Sobota  |  8:00 - 22:30

Neděle  |  8:00 - 21:00


Rezervace: 380 900 901 | info@hotelnautilus.cz    

 
Nejste hosty hotelu Nautilus? A la carte/bufetová snídaně včetně sklenky prosecca za 290 Kč k dispozici každý den.

Vážení hosté a milí přátelé,

vítejte v restauraci Goldie!
 
Pod vedením šéfkuchaře Martina Košťála vytváříme pokrmy, které nejen potěší vaše chuťové pohárky, ale také všechny smysly, jak nutriční, estetické i emocionální.Věříme, že jídlo není jen obyčejný chod, ale zážitek, který přináší radost.
 
Vybíráme čerstvé, sezónní suroviny od místních farmářů a malých dodavatelů. Naším cílem je vařit jednoduše, poctivě a v souladu s přírodou, aniž bychom se vzdali krásya autenticity tradiční gastronomie.
 
A protože ctíme, že jídlo má svou hloubku, rádi se s vámi podělíme o krásná slovaJanine Wilkinson:

„Jídlo je symbolický jazyk, který spojuje lidi, kultury a vzpomínky.” 


Věříme, že pokrmy připravované s láskou a úctou, pro Vás budou nezapomenutelným zážitkem.
 
S úctou,
Martin Košťál a tým Goldie
 

Made with by Bookassist