Restaurace Goldie

Restaurace Goldie v hotelu Nautilus si v průběhu let vybudovala reputaci jedné znejlépe hodnocených a vyhledávaných restaurací v jižních čechách.
Nachází se v přízemí hotelu Nautilus a specializuje se na českou i mezinárodní kuchyni, podávanou v moderním a odlehčeném stylu, využívající regionálních a vždy čerstvých surovin. S vysokými stropy, velkými zrcadly a působivou výzdobou od místních řemeslníků a známých českých umělců, včetně Olbrama Zoubka, nabízí restaurace jedinečný výhled na Žižkovo náměstí a jeho historické budovy.
Během letních měsíců můžete také posedět na malé terase, kde se mísí fascinující atmosféra historického centra s lahodnými chutěmi Goldie.
Otevírací doba restaurace Goldie:
Pondělí - Úterý | 7:00 - 21:00
Středa - Čtvrtek | 7:00 - 22:00
Středa - Čtvrtek | 7:00 - 22:00
Pátek | 7:00 - 22:30
Sobota | 8:00 - 22:30
Nejste hosty hotelu Nautilus? A la carte/bufetová snídaně včetně sklenky prosecca za 290 Kč k dispozici každý den.

Vážení hosté a milí přátelé,
vítejte v restauraci Goldie!
Pod vedením šéfkuchaře Martina Košťála vytváříme pokrmy, které nejen potěší vaše chuťové pohárky, ale také všechny smysly, jak nutriční, estetické i emocionální.Věříme, že jídlo není jen obyčejný chod, ale zážitek, který přináší radost.
Vybíráme čerstvé, sezónní suroviny od místních farmářů a malých dodavatelů. Naším cílem je vařit jednoduše, poctivě a v souladu s přírodou, aniž bychom se vzdali krásya autenticity tradiční gastronomie.
A protože ctíme, že jídlo má svou hloubku, rádi se s vámi podělíme o krásná slovaJanine Wilkinson:
„Jídlo je symbolický jazyk, který spojuje lidi, kultury a vzpomínky.”
Věříme, že pokrmy připravované s láskou a úctou, pro Vás budou nezapomenutelným zážitkem.
S úctou,
Martin Košťál a tým Goldie