Restaurace Goldie

Restaurace Goldie v hotelu Nautilus si v průběhu let vybudovala reputaci jedné z nejlépe hodnocených a vyhledávaných restaurací v jižních čechách.
 
Nachází se v přízemí hotelu Nautilus a specializuje se na českou i mezinárodní kuchyni, podávanou v moderním a odlehčeném stylu, využívající regionálních a vždy čerstvých surovin. S vysokými stropy, velkými zrcadly a působivou výzdobou od místních řemeslníků a známých českých umělců, včetně Olbrama Zoubka, nabízí restaurace jedinečný výhled na Žižkovo náměstí a jeho historické budovy.
 

Během letních měsíců můžete také posedět na malé terase, kde se mísí fascinující atmosféra historického centra s lahodnými chutěmi Goldie.

Polední menu

Jídelní lístek Vinný lístek

>> Velikonoční speciality <<


Otevírací doba restaurace Goldie:

Pondělí - Čtvrtek  |  7:00 - 22:00
Pátek  |  7:00 - 23:00
Sobota  |  8:00 - 23:00
Neděle  |  8:00 - 22:00

Rezervace: 380 900 901 | info@hotelnautilus.cz    
 
Nejste hosty hotelu Nautilus? A la carte/bufetová snídaně včetně sklenky prosecca za 290 Kč k dispozici každý den.

Šéfkuchař Martin Košťál

Srdečně vás vítám v restauraci Goldie hotelu Nautilus. Společně s mými kolegy, si Vám dovoluji prezentovat nejen skvělé jídlo, ale i zážitek a skvostnou atmosféru, kterou nabízí naše restaurace Goldie. Při mé práci rád využívám snoubení surovin, kdy jednotlivé chody podávám například s asijskými či severskými prvky. Do pokrmů se snažím vkládat lehkost a hravost v souladu s pokorou k české gastronomii a jejím tradicím. Nakonec bych rád citoval jednoho anglického spisovatele, protože tímto citátem se snažím řídit jak v kuchyni, tak v mém životě:


„BUĎ SÁM SEBOU. VŠICHNI OSTATNÍ JSOU UŽ ZABRANÍ“ - OSCAR WILDE

Teď už jen zbývá Vám popřát dobrou chuť a poděkovat za Vaši návštěvu. A brzy na shledanou!.
 
Martin Košťál & tým hotelu Nautilus

Made with by Bookassist