Restaurace Goldie
Restaurace Goldie v hotelu Nautilus si v průběhu let vybudovala reputaci jedné z nejlépe hodnocených a vyhledávaných restaurací v jižních čechách.
Nachází se v přízemí hotelu Nautilus a specializuje se na českou i mezinárodní kuchyni, podávanou v moderním a odlehčeném stylu, využívající regionálních a vždy čerstvých surovin. S vysokými stropy, velkými zrcadly a působivou výzdobou od místních řemeslníků a známých českých umělců, včetně Olbrama Zoubka, nabízí restaurace jedinečný výhled na Žižkovo náměstí a jeho historické budovy.
Během letních měsíců můžete také posedět na malé terase, kde se mísí fascinující atmosféra historického centra s lahodnými chutěmi Goldie.
Otevírací doba restaurace Goldie:
Pondělí - Čtvrtek | 7:00 - 22:00
Pátek | 7:00 - 23:00
Sobota | 8:00 - 23:00
Nejste hosty hotelu Nautilus? A la carte/bufetová snídaně včetně sklenky prosecca za 290 Kč k dispozici každý den.
Šéfkuchař Martin Košťál
Srdečně vás vítám v restauraci Goldie hotelu Nautilus. Společně s mými kolegy, si Vám dovoluji prezentovat nejen skvělé jídlo, ale i zážitek a skvostnou atmosféru, kterou nabízí naše restaurace Goldie. Při mé práci rád využívám snoubení surovin, kdy jednotlivé chody podávám například s asijskými či severskými prvky. Do pokrmů se snažím vkládat lehkost a hravost v souladu s pokorou k české gastronomii a jejím tradicím. Nakonec bych rád citoval jednoho anglického spisovatele, protože tímto citátem se snažím řídit jak v kuchyni, tak v mém životě:
„BUĎ SÁM SEBOU. VŠICHNI OSTATNÍ JSOU UŽ ZABRANÍ“ - OSCAR WILDE
Teď už jen zbývá Vám popřát dobrou chuť a poděkovat za Vaši návštěvu. A brzy na shledanou!.
Martin Košťál & tým hotelu Nautilus