Šéfkuchař Martin Svatek

Vážení hosté,
dovolte mi, abych Vás co nejsrdečněji přivítal v restauraci Goldie. Naše kuchyně se zaměřuje na českou gastronomii v moderním a odlehčeném pojetí. Používáme regionální a vždy čerstvé suroviny, s nimiž pracujeme poctivě a s láskou.

Jako člen Národního týmu asociace kuchařů a cukrářů České republiky jsem měl možnost nahlédnout pod pokličku kuchyní z různých koutů světa a ty nejlepší myšlenky a nápady přivést za Vámi do Tábora. Proto jsem také velice rád, že díky Vašemu hlasování a Vaší přízni, byla restaurace Goldie ohodnocena v Maurerově výběru Grand Restaurant jako 12. nejlepší restaurace v České republice.

Na českou kuchyni se zaměřuji po celou svou kariéru, a tak mě těší medaile, které jsem získal například na IKA Olympiádě v Erfurtu, soutěži FHA Culinary Challenge v Singapuru a soutěži NRA Culinary Show v Chicagu. I to je totiž důkaz, že se česká gastronomie ve světě rozhodně nemá za co stydět.

Budu jedině rád, když si se mnou o jídle popovídáte nebo se přijdete přímo do kuchyně podívat. Velice rád Vás tam přivítám.

Za tým restaurace Goldie
šéfkuchař Martin Svatek

SOUKROMÁ FOTOGALERIE ŠÉFKUCHAŘE